OTAC DRAGISA PO DRUGI PUT MEDJ INDIJANCIMA

Evo dokopao sam se interneta. Mada kuci nemam isti cirka 4 meseca,na neosnovano naucnoj bazi. A i sta sam to propustio da napisem.

Evo koristim engleski vord bez nasih slova ako to koji kurac nekoga i interesuje. Ako bi preskocio drvenu medalju kosarkasa u Turskoj neznam sta bi lepo mogao napisati. Mogao bi napisati da smo u avgustu imali ispred knjizevnog kluba Krcevine promociju kolektivne zbirke pesama Poslednja oaza slobode, na bazenu i bilo je super uz prisustvo osamdesetak posetilaca. Jebi ga Matija Beckovic kada je bio u Crvenki imao je trideset posetilaca a Belegisanin je imao dvadeset dvoje,a kada je bio festival Bunika bilo je vise ucesnika nego posetilaca.

Sto se mene licno tice ja trenutno spremam svoju zbirku pesama pod nazivom Besne pesme,bice sto pesama pa ko prezivi neka prica.

Malecka mi je krenula u prvi osnovne i naravno odma frka sa sistemom.Kada sam je vodio na upis dali mi neki upitnik da popunim,kao ono iz Orvelovih romana.I bilo pitanje sta ocekujem od skole,ja napisao da ocekujem da se skola nesrusi kada su deca na casu.Mozes misliti kako su me gledali kad su citali,al nelezi vraze,nije proslo ni dve nedelje,skola prokisnjava i voda usla u elektro instalacije,tako da su sad sva deca u ovoj nazovi tehnicki ispravnoj skoli i to idu u tri smene.Dete mi ode u skolu u pola osam a zavrse joj se casovi u deset,sad mozes misliti sta ona moze da nauci.Lako je Obradovicu njemu skola i nije trebala da bi bio tu de jeste.A vamo mi Bukvic kenja kako tece med i mleko u opstini.Pitaj te Bukvica dali je ikada srao u skolskom klozetu,pitaj te ga dali je bio u sali za fizicko.Pa i njemu skola netreba ili nije trebala da bi bio tu de jeste,pa u principu svakome iole uspesnom poslusniku skola netreba a imaju i lose iskustvo sa ovim pametnim i skolovanim jer oni kako zavrse studije zbrisu.Vidi pa to je genijalna ideja,sad mi tresnu misao,mozda je sistem obrazovanja namerno sjeban kako deca nebi bila pametna i obrazovana pa da nenapustaju ovaj jebarnik,nego se zaglupljuju tj pravi se mutant narastaj da se njima sto lakse u buducnosti upravlja.Lakse ce jebati coveka koji svrsava na Farmu nego na Nusica,lakse se manipulise ljudima koji cene Ekrema i Hasana nego Disa i Ducica,lakse je utuviti konju koji place za Sekom nego onom ko place za Zankom Stokic.

Al otom potom spreman sam za potop.