Archive for the ‘POGRDNE MISLI OCA DRAGIŠE’ Category

KARAĐORĐE A KARA I ADŽDAJA

понедељак, фебруар 21st, 2011

Srbija je specifična po tome što od Karađorđa na ovamo svaki vođa kara ni manje ni više sve što mu pod karu padne.A oko karešine(glavešine) su male karice koje čekaju da velika kara ili ti karač nemože više da kara pa da oni nastave utemeljeni put karanja.

(више…)

RANJENIK SAM BOLAN (zabranjena reklama „NIJE SVE JEDNO“ vidite u clanku)

среда, јануар 26th, 2011

Danas sam doživeo još jednu u nizu zabranu ili nepodobnost ili koji kurac, al ovaj put na netu-izbačili su me.

(више…)

SENZACIJA

понедељак, октобар 25th, 2010

U Srbiji je senzacija kada je udarna vest na teveu: „Derbi će se odigrati pred publikom„, to je isto kao da su najavili da će se drama u pozorištu odigrati pred publikom, a ako hoćete možete to protumačiti I da su izbori I vlast tu zbog naroda, al kad bi se zajebavali.

(више…)

OKTOBARSKA NAGRADA ,U DUPE NA VASAR

понедељак, октобар 11th, 2010

Nekada davno pre dve tri decenije,narod i javnost su bili uzbudjeni oko oktobarskih nagrada

.Uvek se nekako sa nestrpljenem ocekivalo ko je to ime koje ce se vinuti iz komunistickog mikrofona.Kada bi pronjuskali po dobitnicima oktobarskih nagrada na relaciji nekad i sad svakojakih imena bi nasli…

(више…)

OTAC DRAGISA PO DRUGI PUT MEDJ INDIJANCIMA

уторак, септембар 28th, 2010

Evo dokopao sam se interneta. Mada kuci nemam isti cirka 4 meseca,na neosnovano naucnoj bazi. A i sta sam to propustio da napisem.

(више…)

RT DOBRE KARE

недеља, јун 27th, 2010

Od rta dobre nade do rta dobre kare,linija je tanka,jer kada narodu ispereš I ono malo mozga što ima možeš mu biti I maćeha I mama I tata.

(више…)

pa ne popi(zdi)

среда, мај 26th, 2010

Neku noć sam bio na nekom teferiću sa nekom ekipom I teferić u Crvenki je strahota.Tresu najgrđi oni primitivni narodnjaci em melos ubija svaku logiku tehničkog doba a o tekstovima I da nepričam.Obično na takvim mestima ćutim ko na sahrani I slušam ono što mi se nudi.jedina zabava mi je da napišem neki posprdi tekst od pesme,a onda u jednom momentu samo vidim da su svi mrtvi pijani.

(више…)